Vodikov
peroksid

Informacije in naročila:

041 612 794 | info@powersept.com

Pogosta vprašanja – glivice

Powersept mi ne pomaga. Zakaj?

Prvi razlog je lahko v tem, da niste natančno sledili navodilom za uporabo. Powersept morate nanesti, poleg prizadetega mesta, tudi na copate, čevlje in ostalo obutev v kateri preživite največ časa. Poleg tega je dobro prekuhati tudi nogavice, saj pranje na 60 stopinj Celzija ne uniči glivic v celoti. Ne pozabite tudi na pribor za urejanje nohtov. Pazljivi bodite tudi pri preprogah v kopalnici.

Drugi razlog pa tiči v tem, da morda nevšečnosti, ki se nahajajo na vaši koži, prstu, nohtu …, sploh niso glivice, temveč kaj povsem drugega. Powersept je dezificiens, ki uničuje glivice, bakterije in plesni, če pa je vaša koža drugače prizadeta, pa tega naše sredstvo ne bo uničilo.

Če ste Powersept uporabljali dlje časa, sledili navodilom in izboljšav še vedno ni, se posvetujte z zdravnikom, saj verjetno ne gre za glivice.

Ali se Powersept lahko uporablja za uničevanje glivic kjerkoli na koži ali le za glivice na nohtih?

Preparat je učinkovit tudi na drugih predelih kože. Sredstvo razpršite na mesto, kjer imate glivice in pustite delovati. Ne izpirajte in brišite, samo pustite, da se posuši.

Noht palca na nogi je cel popolnoma spremenjen in zadebeljen. Ali je ta noht še mogoče rešiti?

Tudi takšen noht je možno še rešiti. Priporočamo vam mesečno kuro s Powerseptom proti glivicam. Vsako jutro in vsak večer si noht operite najprej z vodo, potem dobro obrišite ali kar posušite s sušilnikom za lase, da bo noht zares suh in nato poškropite s Powerseptom.   Uporabite tudi priložen aplikator, saj morate sredstvo razpršiti tudi pod noht. Pustite tekočini učinkovati, nič ne brišite in izpirajte. Isto ponovite tudi zvečer. Preventivno pa poškropite tudi po drugih nohtih ter po koži med prsti, tam se glivice pogosto zadržujejo in se prenašajo naprej. To ponavljajte en mesec in vaše stanje bi se vam moralo izboljšati.

V takih primerih priporočamo tudi, da si pomagate s sterilno gazo. Gazo namočite s Powerseptom in jo pustite delovati na mestu z glivicam dalj časa, 1-2 ure. Postopke ponavljajte vsaj 1x dnevno, vsaj teden dni. Obvezno pa je menjanje gaze za vsak postopek.

Za vaš izdelek dajete 100% garancijo zadovoljstva ter možnost vračila izdelka v 14-ih dneh. To pomeni, da zagotavljate, da glivice izginejo v 14-ih dneh?

Powersept ni zdravilo, ki bi zdravilo prizadeto kožo, temveč dezificiens, ki uniči glivice in bakterije. Uniči jih takoj, na kar opozarja tudi bela pena, ki je navadno prisotna, ko poškropite Powersept na prizadeto mesto. Če so glivice torej površinske, jih uniči takoj, problem pa nastane, ker so glivice navadno tudi  pod nohtom in žepkih okoli nohta in jih tekočina ne doseže.  Izdelku je priložen tudi poseben aplikator, da lažje dosežete mesto pod nohtom in okoli njega. Za težje oblike si preberite zgornji odstavek o zadebeljenih in spremenjenih nohtih.

Možnost vračila ponujamo zato, ker verjamemo, da uporabniki že v prvih 14 dneh opazijo razliko.  Mnogi se v tem času tudi znebijo glivic – sploh, če so bile v prvi fazi – torej površinske – na spodnji povezavi si lahko ogledate nekaj slik naših zadovoljnih uporabnikov. Če se z miško postavite na sliko, boste tudi videli, koliko dolgo so potrebovali, da so bili rezultati vidni.

Če pa uporabnik po 14 dneh ne opazi nobene razlike, kljub temu, da se je držal navodil za uporabo, potem pa nam izdelek lahko pošlje nazaj in mu vrnemo denar.

Izdelek Powersept proti glivicam si lahko ogledate tukaj.