Vodikov
peroksid

Informacije in naročila:

041 612 794 | info@powersept.com

Podrobno o izdelku

skatlica-splosni
top
bottom

Powersept dezinfekcija, 100 ml

Tekoče dezinfekcijsko sredstvo proti bakterijam, virusom in glivicam, namenjeno dezinfekciji kože, osebni negi in higieni.

Iintenzivno uničuje bakterije in glivice.

Ni potrebno izpirati ali brisati.

19,90€

Zaščitite se pred virusi, preprečitev širitev bakterij ter uničite plesni. Uporabite Powersept!

Dezinfekcijsko sredstvo proti bakterijam, glivicam, plesni in virusom. Biološko razgradljivo, primerno tudi za otroke.

Kot posledica sodobnega načina življenja, kateri s seboj prinaša velike migracije ljudi in živali, se je bistveno povečala ogroženost, da pridemo v stik z bakterijami, virusi, plesni in glivicami ter posledično s težavami, ki jih prej v našem okolju ni bilo oz. smo na njih že pozabili. Prav tako se je zaradi novih ekoloških trendov, kot so kot so pranje perila in posode na nižjih temperaturah, intenzivne živinoreje ter uporabe bioloških čistil in antiseptikov, na katere so bakterije, virusi in glivice bolj odporne, povečala ogroženost pred različnimi novimi virusi in bakterijami za katere nismo še nikoli slišali oziroma smo na mnoge že pozabili. Tako v Evropi prvič po 2. svetovni vojni zopet beležimo porast uši in stenic ter smo priča pojavu eksotičnih virusov kot so Zika virus, SARS, virus prašičje gripe, virus ebole, egipčanski virus … Še huje, razvijajo se super virusi in bakterije, ki so odporni na skoraj vse antibiotike in jih skorajda ni moč zaustaviti.

Odgovor na te nevarnosti, predstavlja Powersept, ki je 99,99% učinkovit in obenem biološko razgradljiv, saj po uspešnem delovanju razpade na vodo in kisik. Osnovna sestavina Powersepta je hidrogeni peroksid, ki je skupaj z ostalimi pomožnimi snovmi stabiliziran po posebni patentirani formuli iz Švice.

Powersepta ni potrebno izpirati ali brisati, samo poškropite in počakate, da se posuši, poleg tega pa uspešno prispeva k vašemu dobremu počutju, saj uniči nevarnosti, ki jih vi sploh ne opazite, zagotavlja pa čistejše okolje, tako v službi, kot doma.

Uporaba Powersepta

Powersept deluje po biooksidacijski metodi kjer ustvarimo čisto okolje, v katerem škodljive bakterije, virusi in plesni ne morejo preživeti. Ta metoda je enostavna in učinkovita.

Z uporabo Powersepta tako občutno zmanjšamo izpostavljenost bakterijam, virusom, plesni in glivicam ter tako preventivno in učinkovito poskrbimo zase, za svoje otroke, domače živali in okolje.

Powersept – za dezinfekcijo kože, ustne votline in pri osebni negi ter higieni

Powersept se uporablja za dezinfekcijo kože, pri osebni negi in higieni pa tudi za dezinfekcijo ustne votline. Odličen je na potovanjih, saj z njim lahko dezinficirate vse, s čimer ste v stiku, pa niste prepričani o minimalnih higienskih standardih, prav tako se uporablja v kozmetične namene, pri pedikuri in manikuri. Z njim lahko dezinficirate tudi otroške dude in stekleničke, zobno ščetko ter tudi zobno protezo.