Vodikov
peroksid

Informacije in naročila:

041 612 794 | info@powersept.com

Izkušnje uporabnikov

Glivice

Mal sem se nasmejala, ko sem prebrala, da lahko pošljemo slike nog prej in po uporabi. “Frajerji” so tisti, ki so se spomnili, da si nohte slikajo! Od dne, ko ste mi poslali Powersept sem ubogala vaša navodila, prva dva meseca sem ga nanašala  zjutraj in zvečer, glivic nimam več, nohti so spet lepi in gladki, ampak iz preventive ga še vedno nanašam vsak večer, razpršim ga v vsa obuvala, ko sem bila na morju, pa sem z lakom, ki preprečuje glivice namazala vse nohte, in verjetno sem jih tudi na ta način obvarovala. Tudi nogavice je potrebno redno menjati, mogoče je dobro tudi večkrat na dan. Ne bom se več hvalila, ta vaš sprej je res zelo, zelo dober, sebi pa želim, da se mi to ne ponovi več, kajti moja mama jih ima toliko, da še pomaga samo brušenje nohtov in tega si sama ne želim, zato bom naredila vse, da preprečim.

Dezinfekcija igrač

Super je tale vaš Powersept, imamo majhni deklici in velik problem je bil, kako dezinficirati igrače, kot so lego kocke in pliškoti, še posebej po kakih rojstnodnevnih zabavah, ko k nam pride veliko otrok. To, da samo posprejaš igrače in pustiš, je tako hitro in prav super, saj ni potrebnega nobenega pranja in sušenja.

— Mamica in rogice marogice vas pozdravljajo

Dezinfekcija

Pogosto najemam avtomobile in vedno mi je bilo malo zoprno, ko sem dobila kak bolj zanemarjen avto. Sedaj posprejam volan in sedež in se ne sekiram več- odlična rešitev.

— Pozdrav iz Pariza, Senka

Dezinfekcija površin

Ker piše, da uniči tudi alge, sem posprejal akvarij in filter od akvarija. Odlično, alge si dolgo niso opomogle. Ali ga lahko dodam tudi v vodo in koliko bi ga moral dodati, da ne škodi skalarkam?

— Franci, Radgona

Potovanje v daljne kraje

Vsako leto se s partnerjem odpraviva na dopust v daljne kraje, kjer higienski minimum navadno ni zadovoljiv. Powersept je za naju oba postal že nepogrešljiv pripomoček, saj z njim dezinficirava roke in noge, pa tudi pribor in pločevinke iz katerih pijeva.

— Martina, Bled

Utrujena stopala

Kot planinec in maratonec večkrat trpim zaradi pekočih občutkov na nogah in utrujenih stopal. Powersept mi pomaga in oblaži občutke utrujenih stopal, saj deluje osvežujoče, poleg tega pa mi iz nog odstrani še glivice, ki se včasih pojavijo.

— Marjan, Kranjska Gora

Izdelek Powersept dezinfekcija si lahko ogledate tukaj.