Vodikov
peroksid

Informacije in naročila:

041 612 794 | info@powersept.com

Izkušnje uporabnikov Powersepta proti glivicam

Glivice na nogah

Ker smo se več kot leto dni zaman borili z glivicami na nogah sina, smo pred tremi tedni preizkusili tudi vaše pršilo Power sept. Zaenkrat je izboljšanje vidno in upam, da bo tako tudi ostalo. Naredil sem nekaj posnetkov nog pred začetkom uporabe, ob uporabi (vidi se pena) in sedaj po treh tednih uporabe. Mogoče vam pridejo prav. Ob pričetku uporabe je bilo stanje resno predvsem med prsti nog in na sprednji strani prstov, tudi po podplatih. Sedaj pa je koža na podplatih ponovno gladka, stanje med prsti in na sprednjem delu stopala pa se je vidno izboljšalo, ob pršenju s Powerseptom pa se tudi nič več ne dela pena.

— Robert, Kamnik

Meni je 100 % pomagalo

Pozdravljeni, sem Jasna iz Škofja Loke in sem hotela napisati par besed o uporabi POWER SEPT-a. Ker sem imela zelo velike probleme z glivicami na nohtih in nisem vedela kaj več storiti. Videla sem reklamo za POWERSEPT. Odločila sem se, da bom naročila in probala, ker sem že prej uporabljala veliko tega in nič mi ni pomagalo. In res……sem poklicala, naročila in začela z uporabo POWERSEPT-a. Imela sem glivice na palcu na roki. Ko sem začela z uporabo, je res, da spremembe niso bile vidne takoj. Moj noht na roki je zelo odstopal od prsta, bilo me je že strah kako bom to odpravila. Redno sem uporabljala POWER SEPT in vsakič, ko sem našpricala se je penilo tam kjer so glivice, tam kjer jih ni bilo, pa je odteklo kot voda. Po enem mesecu uporabe sem opazila, da mi noht normalno raste in tudi tam, kjer mi je noht odstopal je izginjalo počasi. Tudi možu sem svetovala, da začne z uporabo POWER SEPT-a, tudi na njegovih nohtih na nogah so vidne spremembe. Nohti mu sedaj normalno rastejo, niso več hrapavi kot so bili in ga ne bolijo več. Jaz sem res zadovoljna, tako, da sem tudi v službi povedala sodelavki naj si naroči, ker je imela iste probleme z glivicami kot jaz. Naročila sem še za svojo mamo, sestro, drugo sodelavko. Lahko povem, če ne bi bila zadovoljna, ne bi nikoli več naročila POWER SEPT-a. Lahko rečem in trdim, če imate probleme z glivicami, da vam bo 100 procentno pomagalo.

— Lep pozdrav, JASNA iz Škofja Loke

Glivice – Frajerji

Mal sem se nasmejala, ko sem prebrala, da lahko pošljemo slike nog prej in po uporabi. Frajerji so tisti, ki so se spomnili, da si nohte slikajo! Od dne, ko ste mi poslali Powersept sem ubogala vaša navodila, prva dva meseca sem ga nanašala zjutraj in zvečer,glivic nimam več, nohti so spet lepi in gladki, ampak iz preventive ga še vedno nanašam vsak večer, razpršim ga v vsa obuvala, ko sem bila na morju, pa sem z lakom, ki preprečuje glivice namazala vse nohte, in verjetno sem jih tudi na ta način obvarovala. Tudi nogavice je potrebno redno menjati, mogoče je dobro tudi večkrat na dan. Ne bom se več hvalila, ta vaš sprej je res zelo, zelo dober, sebi pa želim, da se mi to ne ponovi več, kajti moja mama jih ima toliko, da še pomaga samo brušenje nohtov in tega si sama ne želim, zato bom naredila vse, da preprečim.

— Prisrčen pozdrav iz Velenje, Erika

Bovling

Javljam vam, da je Powersept prava rešitev, ko pozabiš copate doma in si jih sposodiš, sedaj jih obujem brez strahu, da bi staknil kakšne bakterije.

— Velik pozdrav iz Logatca, Miran

Glivice

Odkar sem v vašem članku prebral, da sušenje nog pomaga proti glivicam sem probal in že po kakem tednu se mi je stanje izboljšalo, koža je manj cvetela. Zato sem se odločil še kupiti Powersept in stanje se rapidno izboljšuje. Upam, da boste držali obljubo in mi poslali dodatno stekleničko, če vam pošljem slike pred uporabo in potem.

— Igor, Postojna

Glivice

Ker glivic dolgo nisem uničila, so se razširile pod palec na desni nogi. Powersept proti glivicam mi je izredno pomagal, saj sem s topo iglo laže dosegla glivice pod nohtom in jih po treh tednih uporabe uničila.

— Kristina, Kamnik

Glivice?

Nisem vedela, če sploh imam glivice, pa sem vseeno poskusila s Powerseptom in sem takoj videla, da se je na treh nohtih zapenilo. Sledila sem navodilom in si prvi teden vsak dan nanesla Powersept. Stanje se je izboljšalo po treh tednih. Sedaj preventivno poškropim po prej prizadetih mestih, kadar se spomnim. Powersept priporočam vsem, ki sumite, da imate glivice, saj hitro reši težavo in glivice uniči, se zlahka nanaša, razpade na vodo in kisik in ga ni potrebno brisati z nohtov in prstov.

— Andreja, Ljubljana

Glivice na stopalih

Že od nekdaj sem imel težave z glivicami na stopalih. Poskusil sem več izdelkov za preprečevanje glivic, a sem daleč najbolj zadovoljen s Powertseptom, saj je učinkoval hitro in zanesljivo. Po nekaj tedenskem tretmaju, glivic ni bilo več in se do danes tudi niso povrnile. Powersept sem nanesel tudi na nogavice.

— Ljubo, Kočevje

Utrujena stopala

Kot planinec in maratonec večkrat trpim zaradi pekočih občutkov na nogah in utrujenih stopal. Powersept mi pomaga in oblaži občutke utrujenih stopal, saj deluje osvežujoče, poleg tega pa mi iz nog odstrani še glivice, ki se včasih pojavijo.

— Marjan, Kranjska Gora

Prizadeti nohti

Poskusila sem že skoraj vse, da bi se znebila glivic na nohtih, pa nič ni pomagalo. Prijateljica mi je priporočila Powersept in odločila sem se, da poskusim. Powersept sem si nanašala na noht vsak dan in v roku treh tednov sem začela opažati prve spremembe na bolje. Po šestih tednih uporabe, pa se je noht popolnoma obnovil. Powersept priporočam vsem, ki imate težave z glivicami, saj deluje hitro, zanesljivo in učinkovito.

— Marija, Slovenj Gradec

Izdelek Powersept proti glivicam si lahko ogledate tukaj.