Vodikov
peroksid

Informacije in naročila:

041 612 794 | info@powersept.com

Novičke

Po treh letih sem se končno znebila glivic!

25/05/2015

Obupala sem nad glivicami in v treh letih poskusila že praktično vse, potem pa sem odkrila Powersept! Že po treh mesecih sem se jih rešila in znebila za vedno! Jasna iz Škofja Loke

Tako pravi le ena izmed zadovoljnih strank, ki so navdušene nad močjo Powersepta proti glivicam. “Mnogi, ki so že obupali in probali praktično vse, so končno našli učinkovito sredstvo  proti glivicam. Vsak dan sprejemam klice ljudi, ki se mi zahvaljujejo in mi povedo njihovo zgodbo. Vesel sem takšnih klicev, zato se tudi že 20 let trudim in razvijam produkte, ki so 100% učinkoviti, a hkrati biološko razgradljivui.” Nam pove Robert Širnik, direktor in vodja razvoja v Mediteranskem inštitutu.

SLIKA1 (Robert Širnik, direktor Mediteranskega inštituta za monitoring)

SLIKA1

Powersept je izjemno učinkovit in napade glivice povsod hkrati. Ne obstajajo glivice, ki lahko preživijo napad vodikovega peroksida in aktivnega kisika, ki se sprošča pri njegovem delovanju. Prav ta čudovito preprosta in naravna uničevalna moč tekočine Powersept, stabilizirane po posebni švicarski formuli, je izjemna, saj pri delovanju razpade na vodo in kisik, tako da Powersept ni rakotvoren, primeren tudi za nosečnice in otroke, zaradi preproste uporabe, pa tudi za starejše in vse, ki se težko sklanjajo.

Leto dni nazaj nam je pisala mamica 10-letnega Gašperja, ki je dobil glivice zaradi aktivnega igranja hokeja. Otrok je imel močno razširjene glivice še posebej med prsti, pa tudi na nohtih. Ravno zaradi trdovratnosti je potreboval dva meseca aktivne uporabe Powersepta, da se je glivic popolnoma znebil, a se mu do danes niso več ponovile. Veste, večina, ki nosi obutev, ki ni zračna, slej ko prej dobi glivice, saj sami sebi ustvarjajo idealne pogoje za njihov razvoj, pove Širnik.SLIKA2 (Delovanje Powersepta pri Gašperju, glivice in bakterije so prisotne povsod, kjer se peni)SLIKA3 (Po 60-dnevni uporabi)     

SLIKA2

SLIKA3

Robert nadaljuje, da mnogi ne vedo, da glivice niso samo na nohtu, ampak se praviloma nahajajo tudi med prsti, čeprav tam uporabniki ne čutijo težav, zato jih tam ne uničijo in to je eden od vzrokov zakaj se glivic ne rešijo. Powersept pa vam bo nazorno pokazal kje vse se glivice nahajajo, tako, da se bo na tistem mestu tekočina zapenila, vi pa jih boste lahko tudi tam uspešno zatrli.

SLIKA4 (Primer bele pene, ki nakazuje, kje vse se nahajajo glivice)

20140520_183536

Powersept takoj uniči glivice na nohtih, koži, obutvi, površinah in priboru. Glivice uniči že prvi nanos, potem pa z njegovo nadaljno uporabo samo preprečujemo ponovitev in ustvarjamo pogoje, da se  glivice ne morejo ponoviti.

SLIKA5 (Dezinfekcija obutve in bela pena, ki nakazuje okuženost obutve z glivicami)

Dezinfekcija copata

Edinstvena lastnost Powersepta je, da z njim napademo glivice povsod, tudi pod nohtom, namreč edino Powersept v kompletu ponuja poseben pribor, ki omogoča da uničimo glivice tudi v predelu pod nohtom. Ni več treba čakati tedne in tedne, da se učinkovina prebije skozi noht do žepkov, s Powerseptom zatiramo glivice  povsod. Že po prvem nanosu tekočine se zmanjša ali celo popolnoma odpravi srbenje na koži, nohti pa že po nekaj dnevih pričnejo spreminjati barvo in celo noht, ki je že dolgo nazaj nehal rasti, prične z rastjo in obnovo.

 

1

2Uporabnike navdušuje zavest, da so že s prvim nanosom uničili trdovratnega zajedalca, s katerim se mnogi neuspešno borijo leta in leta, a se priporoča, da si tekočino sprejamo na mesto z glivicami, tudi potem, ko smo jih že uničili. Le tako se bomo namreč  zaščitli pred tem, da bi glivice ponovno dobili. Po uničenju glivic, ga torej uporabljamo po potrebi, ali preventivno po vsakem obisku bazena, savne, na dolgih pohodih, ob pričetku športne sezone in podobno, predvsem zaradi preventive, zaključi Širnik.

Preberite si še več zgodb zadovoljnih uporabnikov tukaj

Nazaj na novice