Vodikov
peroksid

Informacije in naročila:

041 612 794 | info@powersept.com

Novičke

Naj se vaš jesenski oddih ne konča s slabo voljo

15/10/2014

Veliko družin, posameznikov in upokojencev se jeseni in v času jesenskih počitnic odpravlja v toplice. Danes vam predstavljamo resnično zgodbo z jesenskega oddiha:
Branka je bila več let prodajalka v tehnični trgovini, sedaj pa je že nekaj let doma v pokoju. V času svojega službovanja je veliko bila na nogah tekom dneva in v času delovnika. Pogosto je nosila tesne salonarje, da je hodila v službo urejena. Popoldneve in vikende je preživela z možem na vikendu v objemu narave, ki ga je podedovala po starših. Imata lepo urejen vinograd in velik, občudovanja vreden vrt, poln vrtnin in rož.  Z nogami in nohti ni imela težav. Do pred nekaj tednov nazaj. Po dolgem času si je z možem privoščila kratek oddih v toplicah, ki so v njuni bližini. Oddiha sta se izjemno veselila, saj sta zanj dolgo garala in varčevala. Toda zgodba se tu šele nekoliko zaplete. Z oddiha sta se vrnila spočita in prerojena.  Vse dokler ni nekaj dni po prihodu domov opazila spremembe na nohtih noge. Pojavile so se lise, noht je porumenel. S prva jo je želela prekriti z lakom za nohte.  Vendar so glivice hitro napredovale. Zatem je opazila, da je noht počil. Branko so obšli občutki nemoči. Počutila se je, neprijetno, saj je bil njen noht uničen in videti obupno. “Raje ne omenjam drugi občutkov, ki so povezani s to tegobo. Kot da nisem dovolj skrbela za čistočo, da se nisem umivala, da sem umazanka.” Toda čistoča ne igra ključnega dejavnika pri tem ali dobiš glivice ali ne. Ključna so bila leta preživeta v tesnih salonarjih in vlažnih gumijastih škornjih medtem, ko je pridno delala.

indoor-spa-pool

 

Kaj je storila Branka?

Stopila je v najbližjo lekarno in prijazna lekarničarka ji je ponudila inovativno sredstvo proti glivicam Powersept. Tekočino je preprosto s pomočjo pršila nanesla na nohte in kožo noge, z aplikatorjem pa pod noht. Z istim sredstvom je dezinficirala tudi vse čevlje in copate, ki so bili v stiku z njenimi nogami po prihodu s toplic. “Vseeno sem preventivno prešpricala tudi vse ostale čevlje, da bi se glivic zagotovo znebila. Sedaj po 3 tednih uporabe Powersepta že počasi  opažam vidne spremembe ”

Kaj smo svetovali Branki?

Sedaj je stopila v tako imenovano “rizično skupino”, kar pomeni, da se glivice lahko ponovijo. Pomembna je dosledna nega in pregledovanje nog, umivanje in temeljito sušenje. Vsakič, ko bo zasledila, da so se glivice pojavile, naj takoj ukrepa in ponovi postopek uničevanja s Powerseptom, dokler popolnoma ne odpravi glivic. Kadar bo obiskovala toplice, pa ji svetujemo obvezno uporabo plastičnih natikačev, ki jih pred in po obisku bazenov, savn in ostalih površin prešprica s Powerseptom kot preventivo. Uporaba je enostavna, hitra in nezahtevna.

 

Nazaj na novice