Vodikov
peroksid

Informacije in naročila:

041 612 794 | info@powersept.com

Novičke

KAKO Z GRIZENJEM NOHTOV DO VIRUSA SALMONELE IN drugih nevšečnosti?

25/08/2014


Prvi ključen podatek: Nohti so celo dvakrat bolj umazani kot prsti! Torej nosimo okoli nohtov 2x več bakterij kot na rokah. Kljub rednemu umivanju rok, nohti in prostor POD NOHTOM ostane poln bakterij, ker jih z običajnim umivanjem ne dosežemo. (umazanija pod nohtom ostane dlje časa, pogosto pa je koža pod nohtom tudi vlažna. Če pa dodamo še nečistoče, ki se tam nabirajo dobimo idealno okolje za nastajanje in prenos bakterij.

Nohti so idealno gojišče za bakterije kakor tudi za virus SALMONELE IN E.COLI. tm_1323432063

Bakterije si z grizenjem nohtov in kože prenesemo v usta in druge dele telesa.

Ker ob grizenju nastajajo tudi razpoke, bakterije, glivice, in ostali mikroorganizmi zlahka vstopajo v telo in povzročajo nevšečnosti.

Tisti, ki se dolga leta borijo z grizenjem nohtov in kože pa v povprečju letno porabijo tudi več za ZOBOZDRAVNIKA. Grizenje nohtov namreč strokovnjaki povezujejo z nepravilnim ugrizom.

Zadnji, a še zdaleč ne nepomembni vplivi grizenja nohtov pa so tudi manj kakovostno življenje, psihičen pritisk, socialna stiska, pa tudi depresija.

Če se boste zavedali svoje trdovratne težave sta na pol poti do uspeha! Drugi del poti pa boste morali najti sami med mnogimi načini soočanja s to težavo – Vaš cilj pa je ŽE določen = ODNEHAJTE GRISTI NOHTE!

Nazaj na novice