Vodikov
peroksid

Informacije in naročila:

041 612 794 | info@powersept.com

Pogoji nakupa izdelkov

Pogoji nakupa izdelkov na strani www.powersept.com

Podatki o podjetju:

Splošni pogoji spletne trgovine Powersept.com v lasti podjetja Natura Tim d.o.o.., so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

Podatki o podjetju:

Natura Tim d.o.o.
Dunajska 156
1000 Ljubljana

Matična številka: 6376606000
ID za DDV: SI37516949
Davčni zavezanec.

TRR: SI563300 0000 5994 203 (Hypo Banka)

Št. Vpisa v sodni register: 2013/19910
Datum vpisa v sodni register: 14.05.2013

Telefon: 041 612 794
Email: info@powersept.com

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila).

Cene

Vse cene so izražene v evrih (€) in vključujejo DDV. Cene veljajo od julija 2012. Prikazane cene na spletni strani www.powersept.com se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Naročanje blaga

Blago naročite na spletni strani www.powersept.com, prek elektronske pošte ali telefonskega naročila. Telefonska naročila je potrebno obvezno še potrditi preko elektronske pošte na naš e-mail naslov: info@powersept.com.

Navadno vam pošljemo paket z odkupnino, če pa želite plačati paket prek spletne banke, pa sledite spodnjim navodilom:

NUJNO! Pred plačilom na naš TRR, pošljite elektronsko sporočilo na info@powersept.com in sporočite, da boste kupnino nakazali po predračunu na naš TRR.

Znesek lahko nakažete na naš TRR, in sicer:

SI56 3300 0000 5994 203 (Hypo Banka)

Natura Tim d.o.o.
Dunajska 156
1000 Ljubljana

Čim bo znesek nakazan in viden na računu, vam paket pošljemo na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu.

Kupec prejme sms obvestilo, ko blago odpremimo. Po tem obvestilu je običajno potrebno dan ali dva, da GLS Slovenija d.o.o. blago tudi dostavi na dani naslov ob naročilu.

V primeru, da morda želite naročiti blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o tem posebej obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.

Dostava

Stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Večino prejetih naročil skušamo odpremiti še isti dan, razen sobote, nedelje in praznikov.
Naročeno blago je lahko poslano kot odkupna pošiljka in je do končnega plačila last pošiljatelja. V primeru, da naročenih artiklov ni na zalogi, jih bomo dostavili v roku 10 delovnih dni. V primeru daljšega dostavnega roka, vas bomo kontaktirali preko vaših posredovanih kontaktnih podatkov in se dogovorili o možnosti dostave.

Dostavo izvajamo v sodelovanju z GLS Slovenija d.o.o.. Običajno je med delovniki naročeno blago na naslovu prejemnika naslednji dan ali v dveh dneh od odpreme blaga. (Primer: če danes odpremimo blago, ga GLS Slovenija predvidoma dostavi že jutri, v nekaterih primerih pojutrišnjem) . Naše dosedanje izkušnje so, da od dneva, ko kupec pri nas naroči blago pa do dneva, ko blago dejansko prejme, mineta dva delovna dneva. V času praznikov in med vikendi se rok dobave zaradi njih ustrezno podaljša.
V primeru, da vas v času dostave ni doma, vas GLS kontaktira, da se dogovorite o prevzemu blaga.

Stroški dostave

Stroški dostave so fiksni in znašajo 3€, če naročite izdelke nad vrednostjo 35€, pa so stroški dostave za vas brezplačni.
Za višino provizije pri plačilu po predračunu, se pozanimajte pri banki ali pošti, preko katere izvajate plačilo.

Prevzem

Ko je naročeno blago nared za dostavo, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte in/ali preko SMS sporočila.
Prevzem je na osnovi identifikacijskega dokumenta osebe, katere podatki (ime in priimek) so bili navedeni kot prejemnik ob oddaji zahtevka za dostavo.

Plačila

Naročene izdelke lahko plačate po povzetju ali preko transakcijskega računa, po predračunu. Če želite izdelke plačati po predračunu, sledite spodnjim podartkom;

NUJNO! Pred vplačilom na naš TRR, pošljite elektronsko sporočilo na info@powersept.com in sporočite, da boste kupnino nakazali po predračunu na naš TRR.

Znesek lahko nakažete na naš TRR, in sicer;

SI56 3300 0000 5994 203 (Hypo Banka)

Natura Tim d.o.o.
Dunajska 156
1000 Ljubljana

Čim bo znesek nakazan in viden na računu, vam paket poščljemo na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu.

Postopek nakupa

1. Izbira izdelka:

Na spletni strani www.powersept.com prvo kliknite na gumb NAROČI ZDAJ oz. pojdite direktno na spletmno mesto www.powersept.com/narocilnica. Nato izberite izdelek, kliknete na želeni izdelek, če naročate več kot en izdelek, določite še količino in nato kliknete na rdeči gumb Naroči zdaj.

2. Vnesitev podatkov v sistem

Odpre se vam okno, kjer je zapisano kaj naročate in kamor na prazna mesto vnesete vaše podatke, ki jih potrebujemo, da vam naročene izdelke lahko pošljemo. Pod prazno mesto kjer piše Ime in Priimek vnesete vaše ime in priimek. Pod Naslov, vnesete ulico, kjer živite oz. kamor želite, da vam pošljemo izdelke in pripišete hišno številko. Pod Poštno številko vnesete poštno številko mesta, kamor želite, da vam pošljemo izdelke, pod Pošto pa zapišete kraj. Pod telefon zapišete vašo aktualno telefonsko številko na katero boste prejeli sms, ko bo izdelek poslan na vaš naslov, razen, če niste vpisali stacionarne številke. V tem primeru, vam bomo poslali email, ko bo pošiljka odposlana na vaš naslov. Pod Email pa zapišete vaš aktualen elektronski naslov.

3. Zaključek naročila

Ko želite zaključiti nakup, kliknite spodaj na povezavo Pošlji in sistem vas pripelje na stran Zahvale za vaš nakup.

Če ste se med izpolnjevanjem podatkov zmotili in ne želite več naročiti izdelka, kliknete gum desno zgoraj Nazaj, ki vas popelje nazaj na naročilnico.

4. Obveščanje o nakupu

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V obvestilu prejme številko naročila, opis izdelkov, ki jih je naročil in obvestilo, da lahko v roku ene uro odstopi od pogodbe.

Primer obvestila:

Naročilo #3610
1x Powersept proti glivicam, 200 ml

Cena: 29.90€ + 3€ poštnine.
Naročilo lahko iz kakršnegakoli razloga prekličete v roku ene ure. Po tem času se sklepa, da je naročilo sklenjeno in velja kot pogodba o nakupu.
Vse o pravicah o odstopu od pogodbe, vse o plačilnih pogojih in vse o dostavljanju blaga si lahko preberete v naših pogojih poslovanja pod kategorijo Pogoji nakupa izdelkov.
Hvala za vaše naročilo.

Natura Tim lahko lahko za preverjanje podatkov ali zaradi zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Postopek nakupa za pravne osebe je popolnoma enak kot za fizične osebe, le da na zaključku nakupa vpiše še naziv podjetja in davčno številko podjetja. Prav tako so enake možnosti plačila.

Podjetje ponudbe hrani v svojih elektronskih evidencah. Potrošniku, s katerimi je podjetje poslovalo, mu na njegovo zahtevo z utemeljenim razlogom, ki jo pisno odda na naveden naslov, priskrbi podatke o njegovi pogodbi. Podjetje podatkov ne posreduje tretjim osebam in jih uporablja za lastne evidence.

Napačni podatki

Če ste po opravljenem nakupu ugotovili, da ste nam posredovali napačne podatke ali pa bi želeli spremeniti naslov prejemnika, nam spremembo podatkov sporočite po telefonu: +386 31350266 oz. po e-pošti: info@powersept.com

Pravica do odstopa od pogodbe

Potrošnik ima pravico, da v štirinajstih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev (http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=PRAV11915).

Šteje se, da je sporočilo poslano pravočasno, če je poslano v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga. Slednjega mora potrošnik vrniti podjetju najkasneje v štirinajstih dneh po sporočilu o odstopu. Vračilo vplačil mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v štirinajstih dneh po odstopu od pogodbe, načeloma na isti plačilni način, razen če ni dogovorjeno drugače.

Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe, se tudi šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Obrazec za uveljavitev pravice potrošnika od odstopa od pogodbe se nahaja tukaj.

Naša prednost:

Potrošniku se pravica do odstopa do pogodbe podaljša, kar pomeni, da lahko izdelek vrne kadarkoli, četudi ga je že uporabil, porabil ter ugotovil, da mu ne odgovarja. Izdelka mu torej ni potrebno vrniti v originalni embalaži, nepoškodovanega, neuporabljenega, še vedno obdanega z zaščitno folijo in v nespremenjeni količini.

V kolikor izrazite željo po vračilu kupnine, četudi ste izdelek že porabili in z njim niste bili zadovoljni, vam jo vrnemo preko osebnega ali poslovnega bančnega računa, ki nam ga morate v tem primeru sporočiti, izplačamo pa tudi gotovino po ustreznih pravnih poteh in v dogovoru z vami.

Vendar s tem, ko vam vrnemo kupnino, ker z izdelkom niste bile zadovoljni, soglašate, da vam ob morebitnem naslednjem naročilu istega oz. podobnega izdelka, kupnine zaradi istega razloga – torej, da niste bili zadovoljni z izdelkom, ne bomo več vrnili, razen, če boste odstopili od pogodbe v zato predpisanem času in v skladu s pravnimi potmi.

Če z izdelkom niste zadovoljni, ga želite vrniti oz. reklamirati, nam pišite na email; info@powersept.com.

Preklic naročila

Prejeta naročila lahko kupec brez dodatnih stroškov prekliče do prejema elektronskega sporočila o tem, da je bilo naročilo že odpremljeno oz. najkasneje 1 uro po oddaji naročila. Obvestilo o preklicu naročila je možno izključno preko elektronske pošte info@powersept.com. V elektronskem sporočilu je obvezno potrebno navesti naslednje podatke:

V naslovu sporočila: Preklic naročila

V vsebini sporočila:
a) ime in priimek kupca
b) naslov naročnika
c) številka naročila

Odgovornost za stvarne napake

Stvarna napaka je kadar:
– izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet,
– izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana,
– izdelek nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane,
– je prodajalec izročil izdelek, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Primernost izdelka se preverja z drugim, brezhibnim artiklom enake vrste, hkrati pa tudi z izjavami proizvajalca oziroma navedbami na samem izdelku.

Stvarno napako lahko uveljavi kupec, ki nas mora o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te obvestiti v zakonsko določenem roku in nam hkrati omogočiti pregled artikla. Obrazec za prijavo stvarne napake se nahaja tukaj.

Pravico do uveljavljanja stvarne napake na artiklu natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov.

Pohvale, Pritožbe

Pohvale lahko kupec sporoči na našo elektronsko pošto info@powersept.com ali na naslov sedeža podjetja.
Prav tako na isti naslov kupec sporoči morebitne pritožbe.

Vse morebitne spore rešuje za to pristojno sodišče (stalno prebivališče potrošnika).
Pristojno sodišče prodajalca je v Ljubljani.

Kot opcijo reševanja sporov se kupec lahko obrne tudi na Zakon o izvesodnem reševanju sporov (Uradni list, RS št.81/2015).

Garancija

Za pogoje uporabe in garancija izdelka veljajo pogoji in garancija proizvajalcev izdelkov.

Varnost in zasebnost

Vse podatke, pridobljene ob naročanju, bomo uporabljali samo v namene naročanja izdelkov in za namene brezplačnega obveščanja naročnikov o bodočih Powewrsept akcijah jih ne bomo posredovali tretjim osebam .

Vsak nakup zagotavljamo tudi z upoštevanjem vseh veljavnih zakonskih obveznosti in priporočil slovenske ter mednarodne zveze potrošnikov.
Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki pridobljeni preko spletne strani www.powersept.com v celoti ostali v lasti podjetja Mediteranski inštitut za monitoring in distributerja Natura Tim d.o.o. in bodo služili izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila ter obveščanja kupcev o najnovejših Powersept akcijah, razen če ni uporabnik spletne strani posebej privolil v kakšno drugačno obliko uporabe posredovanih podatkov.
Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Komunikacija

Natura Tim d.o.o. bo z uporabnikom stopila v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje, in v skladu z določili ZEKom-1. Oglasna elektronska in/ali SMS sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

– jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
– pošiljatelj bo jasno razviden,
– različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne.

Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih:

– jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
– željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo Natura Tim d.o.o. izrecno spoštovala.

Splošno

Skrbimo in se trudimo, da je spletna stran ažurna in točna, vendar so napake možne, za kar se že v naprej opravičujemo. Pridržujemo si pravico do vsebinskih sprememb spletne strani www.powersept.com kakor tudi splošnih pogojev. Vsaka uporaba slik, logotipov ali blagovnih znamk je brez pisnega dovoljenja lastnikov prepovedana in predstavlja kršitev zakona s področja avtorskih pravic in blagovnih znamk.

Natura Tim d.o.o. ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.

Objavljene fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Z oddajo naročila kupec sprejema splošne pogoje poslovanja.

Natura Tim d.o.o., Dunajska 156, 1000 Ljubljana